Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades
Benvingut/a al nostre sistema de venda d'entrades en línia.
Aquí podràs obtenir les teves entrades d'una manera senzilla i pràctica.

Política de privacitat

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

Entitat

Entitat: AJUNTAMENT DE BARCELONA_INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA 

CIF: P 5890006 I

Dir. Postal: La Rambla 99

CP 08002  Barcelona (Barcelona)

Telèfon: 933161000

Correu electrònic: infoicub@bcn.cat

 

Dades de contacte del delegat de protecció de dades:

Per contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, accedeixi aquí

AMB QUINES FINALITATS TRACTEM LES TEVES DADES?

Descripció ampliada de les finalitats del tractament:

Tractament les teves dades personals per a la gestió d’activitats culturals organitzades per l’entitat.

 

La seva finalitat es

  • Gestió de reserves i venda d’entrades, processar la teva comanda, així com la gestió administrativa, comptable i fiscal. (Tractament 0208 gestió econòmica ICUB)_obligatòria

 

  • Donat que ja ets client, gestionarem les comunicacions informatives i promocions relacionades amb el Grec Festival de Barcelona d’acord amb els teus interessos i preferències (Tractament 0213 gestió esdeveniments culturals)_obligatòria

 

  • L’enviament de comunicacions informatives relatives a les arts escèniques tant per part de l’ICUB (i els seus centres_ http://www.bcn.cat/cultura/legal/cat.html) com del promotor extern, si s’escau (Tractament 0210 correu ICUB)_opcional

 

Informem que utilitzarem les dades amb fins estadístics i de forma anònima_ Com a Festival públic tenim com objectiu arribar al màxim de ciutadans possible i, per poder comprovar-ho, necessitem fer us de les dades proporcionades: codi postal des del que compres, data de naixement, sexe i nacionalitat.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER PODER TRACTAR LES TEVES DADES?

Legitimació per execució d’un contracte i consentiment de l’interessat:

La base legal pel tractament de les teves dades i les comunicacions electròniques relacionades amb les promocions del festival del Grec és l’execució d’un contracte. Com a client, la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic ens permet l’enviament de comunicacions electròniques sobre productes que estiguin relacionats amb els inicialment contractats.

No obstant en cada comunicació que rebis relacionada amb el Grec Festival de Barcelona podràs marcar l’opció de “no voler rebre més comunicacions”   

 

La base legal per a l’enviament de comunicacions informatives relatives a les arts escèniques tant per part de l’ICUB com del promotor extern si s’escau és el teu consentiment que es considera atorgat a l’activar la corresponent casella habilitada a l’efecte.

 

Degut a que la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual, s’informa a l’interessat que està obligat a facilitat les dades personals i que les conseqüències de no fer-ho poden suposar la no prestació del servei públic.

A QUI PODREM COMUNICAR LES TEVES DADES?

Les dades que ens proporcionis no es cediran a tercers excepte obligació legal.

 

Si l’activitat o esdeveniment està produït per un promotor extern, serà necessari que li comuniquem les teves dades personals per poder dur a terme l’execució del contracte. 

Pots consultar les activitats produïdes per un promotor extern al final d’aquesta política.

 

L'Entitat té subcontractats alguns serveis tècnics i aplicacions informàtiques especialitzades, externalitzats en tercers. Això suposa que les dades necessàries, en algun moment, puguin ser tractats o es transmetin als sistemes d'informació, situats en servidors locals i/o remots, d'aquests proveïdors amb els quals té signats els corresponents contractes d'encarregats de tractament i clàusules de confidencialitat.

 

Aquests encarregats són:

 

KoobinEvent S.L., amb domicili a C/ Pic de Peguera, nº 11, 17003, Girona i C.I.F. B-55075022.

 

No està prevista la transferència internacional de les teves dades personals.

QUINS SON ELS TERMINIS DE CONSERVACIÓ DE LES TEVES DADES?

Terminis o criteris de conservació de dades: 

Les dades personals proporcionades per la teva participació en alguna activitat o esdeveniment es conservaran en tot cas mentre duri l’activitat esmentada. Un cop finalitzada, les dades es conservaran durant els terminis legals de prescripció establerts al codi civil per les obligacions contractuals i posteriorment seran eliminades.

Les dades personals proporcionades per a les comunicacions informatives relatives a les arts escèniques tant per part de l’ICUB com del promotor extern, si s’escau, es conservaran per ambdues parts mentre no se’n sol·liciti la seva supressió.

QUIN SON ELS TEUS DRETS EN LA PROTECCIÓ DE DADES?

L'interessat pot exercir, si escau, els següents drets:

  • Dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les dades.
  • Dret a retirar el consentiment prestat.

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l'Entitat, estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

 

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament es conservaran per a l'exercici o la defensa de reclamacions. 


En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L'entitat deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

− Portabilitat: L'interessat tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que hagi facilitat a l'empresa, en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica quan: a) el tractament estigui basat en el consentiment o en un contracte, i b) el tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

 

L'informem del seu dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (APDCAT- www.apdcat.cat) en el cas que no hagi vist satisfets l'exercici dels seus drets aquí indicats.

 

Més informació sobre els seus drets i com exercir-los a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

PROCEDÈNCIA DE LES DADES

Les dades personals que tractem en l'entitat procedeixen de vostè.

 

Les categories de dades que es tracten són:

- Dades d'identificació

- Adreces postals o electròniques

- Dades de transaccions de béns o serveis.

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat.

 

En el formulari, vostè ha pogut acceptar finalitats addicionals marcant la seva casella corresponent.

Les opcions que li han estat indicades són les següents:

 

[ x  ] Consento rebre informació d'interès i promocions relacionades amb el Festival Grec concorde als meus interessos i preferències. 

 

[ x  ] Desitjo subscriure'm al butlletí electrònic del ICUB per a estar informat de les activitats culturals que organitzen tots els seus centres.

 

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

LLISTAT DE PROMOTORS EXTERNS

BATALL PRODUCTIONS SL (B43697291): Roger Mas

RGB MUSIC SL (B17541509): Els Pets

Rafael Ignacio Veljanovich (30379691A): Nit de Fado

Promocions Teatrals Degira, S.L. (B61042883): A Sondheim Night Music

The Project Music Company ,S.L. (B65015075): Jane Birkin

Club Català de Cultura, S.L. (B64175235): Malalts del Cel

Consorci de l'Auditori i l'Orquestra (Q5856358F): Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i Alba G. Corral

No Sonores, S.L. (B65047375): Salvador Sobral & Marco Mezquida

LA PERLA 29 SL (B62843974): 28 i Mig

Serveis Escènics Romea S.L (B61822292): Paraíso Perdido

Institut de Cultura de Barcelona
Telèfon: 872580362
Correu electrònic: helpdesk@koobin.com


Horari d'atenció: 

De dilluns a dijous, de les 9h a les 18h.
Divendres, de les 8h a les 14h.

Informació sobre el Festival Grec


Segueix-nos!

Avís legal
Política de privacitat
Política de galetes
Desenvolupat per